CZ - česky    EN - anglicky

Restaurace

Sushi Point je síť sushi restaurací v České republice.

Nezáleží na tom, který Sushi Point navštívíte, všude se o Vás budeme starat se stejnou pečlivostí a budeme se snažit Váš den udělat o něco lepší a radostnější.

Seznam alergenů


Seznam alergenů podle platné vyhlášky vydané Ministerstvem zdravotnictví a Ministerstvem hospodářství ČR

1. Obilniny obsahující lepek (t.j. pšenice, žito, ječmen, oves, špalda, kamut a nebo jejich hybridní odrůdy).
2. Korýši a výrobky z nich.
3. Vejce a výrobky z nich.
4. Ryby a výrobky z nich.
5. Arašídy a výrobky z nich.
6. Sójová zrna a výrobky z nich.
7. Mléko a výrobky z něj.
8. Ořechy, kterými jsou mandle, lískové ořechy, vlašské ořechy, kešu, pekanové ořechy, para ořechy, pistácie, makadamové ořechy a queenslandské ořechy a výrobky z nich.
9. Celer a výrobky z něj.
10. Horčice a výrobky z ní.
11. Sezamová semena a výrobky z nich.
12. Oxid siřičitý a siřičitany v koncentracích vyšších jako 10 mg/kg anebo 10 mg/l. /konzervanty/
13. Vlčí bob a výrobky z něj.
14. Měkkýši a výrobky z nich.